ΕΣΠΑ
 

Νέα Τoporest

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την κυκλοφορία νέας έκδοσης της Ταχυμετρίας και του TopoRest2017.

  • Το TopoRest2017 υποστηρίζει τις εκδόσεις 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 του AutoCADκαι όλων των καθέτων εφαρμογών του (Map, Civilκοκ).
  • Υποστηρίζονται Windows7 και μεταγενέστερα, 32bit και 64bit. Το πρόγραμμα εγκατάστασης επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη έκδοση.
  • Οι νέες εκδόσεις παύουν να χρησιμοποιούν USB κλειδί, και η αδειοδότηση γίνεται πλέον με χρήση licence files και licence manager λογισμικού. Υπάρχει πλέον η δυνατότητα για δικτυακές άδειες. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για licence borrowingγια όσο διάστημα χρειάζεται.
  • Διορθώθηκαν διάφορα bug σχετικά με την δημιουργία και διαχείριση επιφανειών, δημιουργία ορίων επιφανειών, καθώς επίσης και σε άλλες εντολές που παρουσίαζαν προβλήματα.

Από την κυκλοφορίας του TopoRest2017 και της νέας έκδοσης της Ταχυμετρίας παύει η υποστήριξη στις παλιές εκδόσεις και η υποστήριξη για λειτουργικά παλαιότερα των Windows7. Για οποιαδήποτε απορία και υποστήριξη επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρείας μας.

Για την έκδοση καινούργιας άδειας, υπάρχει ένα κόστος αναβάθμισης και απαιτείται η επιστροφή του παλαιού USB κλειδιού. Η καινούργια άδεια μπορεί να αποσταλεί άμεσα πριν την παραλαβή του παλαιού κλειδιού, μετά την κατάθεση. Θα υπάρξει περίοδος χάριτος 15 ημερών από την έκδοση της νέας άδειας για την επιστροφή του κλειδιού.

Το κόστος αναβάθμισης είναι 60€ για αναβάθμιση μόνο TopoRest ή μόνο Ταχυμετρίας, ή 100€ για Ταχυμετρία + TopoRest. Το κόστος αυτό αφορά σε αναβάθμιση από την τελευταία έκδοση 2007. Αν διαθέτετε παλαιότερη έκδοση, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές μας.

  • Νέος τρόπος τιμολόγησης με μεγαλύτερες εκπτώσεις για αγορά περισσότερων των μία αδειών.
  • Επιπλέον οι τιμές των καινούργιων αδειών διατηρήθηκαν στα ίδια επίπεδα:

TopoRest 750€

Ταχυμετρία 650€

TopoRest +Ταχυμετρία 1200€

TopoRest + Ταχυμετρία (νέοι μηχανικοί) 900€

Πίνακας εκπτώσεων για αγορά περισσότερων των μία αδειών για κάθε λογισμικό είτε συνδυασμό αυτών:

Αριθμός αδειών
Έκπτωση για κάθε επιπλέον άδεια ιδίου τύπου
1
0%
2
20%
3
30%
4
40%
5+
50%

Έτσι για παράδειγμα αν κάποιος αγοράσει 3 άδειες TopoRest και 2 Ταχυμετρίας, το κόστος θα είναι 1200€ για το πρώτο ζευγάρι αδειών TopoRest & ταχυμετρίας, 960€ για το δεύτερο ζευγάρι και 525€ για το 3οTopoRest. Σύνολο 2685€. Αντίστοιχα αν αγοράσει κάποιος 3 TopoRest το κόστος θα είναι 750€ για το πρώτο, 600€ για το δεύτερο και 525€ για το τρίτο, σύνολο 1875€.

Η έκπτωση για τους νέους μηχανικούς δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εκπτώσεις ή προσφορές.

Την παρούσα στιγμή η Ταχυμετρία δεν υποστηρίζει την διεπαφή με AutoCAD. Για το ραπορτάρισμα σημείων θα πρέπει να ακολουθηθεί η κλασσική διαδικασία, δηλαδή εξαγωγή των σημείων σε αρχείο, και εισαγωγή στο AutoCADαπό το μενού του TopoRest2017>Δεδομένα>Εισαγωγή. Αντίστοιχα δεν λειτουργεί η λειτουργία της επιλογής συντεταγμένων από το εκάστοτε ανοιχτό AutoCAD.

* Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση