ΕΣΠΑ
 

Συχνές Ερωτήσεις

Ταχυμετρία

Το Ταχυμετρία λειτουργεί σε περιβάλλον Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 64 bit;

Ναι, το Ταχυμετρία λειτουργεί σε περιβάλλον Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 64/32 bit.

Είμαι παλιός κάτοχος του Ταχυμετρία και προσπαθώ να το εγκαταστήσω από το CD εγκατάστασης σε περιβάλλον Windows 7 / 8 (32 ή 64 bit). Η εγκατάσταση δεν ολοκληρώνεται ή το Ταχυμετρία δεν λειτουργεί κανονικά. Τι μπορώ να κάνω;

Οι παλιές εκδόσεις δεν υποστηρίζονται πλέον. Εφόσον είσαστε παλιός χρήστης του Ταχυμετρία, βεβαιωθείτε ότι προσπαθείτε να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοσή της, που μπορείτε να προμηθευτείτε από την περιοχή μελών της εταιρίας μας από εδώ. Εφόσον δεν έχετε κωδικούς πρόσβασης μπορείτε να κάνετε “Εγγραφή νέου χρήστη”, κατά την οποία θα χρειαστείτε τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο κλπ). Εφόσον έχετε ξεχάσει το username / password μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Ξέχασα τον κωδικό μου” και να ακολουθήσετε τις αντίστοιχες οδηγίες. Μετά τον έλεγχο και την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα, και να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Ταχυμετρία και να ακολουθήσετε τις οδηγίες εγκατάστασης που παρέχονται εκεί.

Είμαι παλιός κάτοχος του Ταχυμετρία και εγκαθιστώ την τελευταία έκδοση σε περιβάλλον Windows. Η εγκατάσταση ολοκληρώνεται αλλά το Ταχυμετρία δεν λειτουργεί διότι δεν βρίσκει το κατάλληλο κλειδί.

Η καινούργια έκδοση χρειάζεται αρχείο licγια να λειτουργήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας για την έκδοση καινούργιας άδειας.

TopoRest 2017

Το TopoRest 2017 λειτουργεί σε περιβάλλον Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 64 bit;

Ναι, το TopoRest 2017 λειτουργεί σε περιβάλλον Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 64/32 bit.

Σε ποιες εκδόσεις του AutoCAD λειτουργεί το TopoRest 2017;

Το TopoRest 2017 λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις του AutoCAD 2013 και μεταγενέστερες ανεξαρτήτως περιβάλλοντος (32 ή 64bit).

Είμαι παλιός κάτοχος του TopoRest 2007 και προσπαθώ να το εγκαταστήσω από το CD εγκατάστασης σε περιβάλλον Windows 7 / 8 (32 ή 64 bit). Η εγκατάσταση δεν ολοκληρώνεται ή το TopoRest δεν λειτουργεί κανονικά. Τι μπορώ να κάνω;

Οι παλιές εκδόσεις δεν υποστηρίζονται πλέον. Εφόσον είσαστε παλιός χρήστης του TopoRest 2007, βεβαιωθείτε ότι προσπαθείτε να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοσή του (2017), που μπορείτε να προμηθευτείτε από το σύστημα μελών της εταιρίας μας από εδώ. Εφόσον δεν έχετε κωδικούς πρόσβασης μπορείτε να κάνετε “Εγγραφή νέου χρήστη”, κατά την οποία θα χρειαστείτε τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο κλπ), καθώς και το σειριακό αριθμό του λογισμικού, τον οποίο θα βρείτε επάνω στο κλειδί hasp (hard lock) που χρησιμοποιείτε ή στο τιμολόγιο αγοράς του λογισμικού. Εφόσον έχετε ξεχάσει το username / password μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Ξέχασα τον κωδικό μου” και να ακολουθήσετε τις αντίστοιχες οδηγίες. Μετά τον έλεγχο και την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα, και να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του TopoRest 2017 και να ακολουθήσετε τις οδηγίες εγκατάστασης που παρέχονται εκεί.

Είμαι παλιός κάτοχος του TopoRest 2007 και εγκαθιστώ την τελευταία έκδοση σε περιβάλλον Windows. Η εγκατάσταση ολοκληρώνεται αλλά το TopoRest 2017 δεν λειτουργεί διότι δεν βρίσκει το κατάλληλο κλειδί.

Η καινούργια έκδοση χρειάζεται αρχείο licγια να λειτουργήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας για την έκδοση καινούργιας άδειας.